De ce să ne alegi

Experiență de peste
15 ani în domeniu

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul stomatologic, am lucrat întotdeauna cu grijă și respect față de actul medical și empatie față de nevoile și dorințele pacienților noștri, astfel că de-a lungul anilor am creat relații profesionale, umane și de prietenie bazate pe încredere și respect. Și am reușit să transformăm frica de dentist în bucuria de a descoperi că se poate să vii cu încredere in cabinetul stomatologic. A pune suflet în ceea ce faci aduce bucurie și rezultate minunate, și crește valoarea actului medical. Iar acest lucru este întotdeauna apreciat.
Cavity Protection 90%
Gum Disease 80%
Orthodontics 70%

SOLICITĂ O PROGRAMARE!

CALITATE UMANĂ

Noi credem că cei mai buni medici sunt aceia care reușesc să își cunoască și să își înțeleagă pacienții. De aceea dorim să vă cunoaștem și împreună să ajungem la rezultatul dorit.

MEDICI EXPERIMENTAȚI

Punem în valoare experiența acumulată de-a lungul anilor pentru a oferi pacienților noștri proceduri medicale profesionale, sigure și confortabile.

PLAN DE TRATAMENT DENTAR

Planificarea este cheia pentru a obține rezultatele dorite. De aceea facem planul de tratament împreună, prioritizăm etapele, vă explicăm detaliile și vă ajutăm să înțelegeți cum se desfășoară lucrurile , cât durează și care este finalitatea.

ORIENTARE SPRE REZULTATE

Știm că dumneavoastră ajungeți la noi cu un scop sau o necesitate. Pentru cel mai bun rezultat, noi vă prezentăm una sau mai multe variante de

tratament corespunzătoare situației clinice personale și, ținând seama de sfaturile noastre, dumneavoastră alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine.

DOTĂRI MODERNE

Tehnica stomatologică a evoluat foarte mult, însă medicul rămâne principalul factor în ecuația reușitei. În clinică noastră folosim aparate performante, de ultimă generație și materiale și tehnici de lucru moderne, astfel ca dumneavoastră să beneficiați de tratamente calitative și proceduri inovatoare.

Echipa OZONODENT

Despre noi