Stomatologie generală

Tratamentele curative și profilactice sunt realizate sub anestezie locală, fără dureri, folosind tehnici și materiale moderne.

Introducere în Stomatologia Generală

Stomatologia generală este un domeniu vast al medicinei dentare, concentrându-se pe diagnosticarea, prevenirea și tratarea diverselor afecțiuni dentare. De la carii simple la probleme complexe care afectează pulpa și țesuturile parodontale, stomatologia generală are un rol crucial în menținerea sănătății orale.

Obiectivul Tratamentelor Stomatologice

Principalul obiectiv al tratamentelor din stomatologia generală este restaurarea integrității și funcționalității dinților afectați. La Centrul Stomatologic Ozonodent, ne angajăm să folosim materiale estetice de ultimă generație și tehnici moderne pentru a asigura nu doar eficiența tratamentului, dar și un rezultat estetic satisfăcător pentru pacienți.

Serviciile Noastre de Stomatologie Generală:

Obturații Fizionomice

Realizăm obturații fizionomice utilizând materiale care nu doar îndeplinesc, dar și depășesc cele mai înalte standarde estetice și de calitate. Aceste obturații nu doar că tratează cariile, dar se integrează armonios cu restul danturii, oferind un aspect natural și estetic plăcut.

Tratamente Complete ale Cariilor

Fie că este vorba de carii simple sau complicate, tratamentul acestora se face sub anestezie locală pentru a minimiza durerea și disconfortul. Echipa noastră folosește tehnici avansate pentru a asigura eliminarea completă a cariilor și restaurarea sănătății dentare.

Tratamentul Hipersensibilității Dentare

Folosim geluri specifice pentru tratarea hipersensibilității dentare, asigurând un confort crescut pacienților care suferă de sensibilitate la temperaturi extreme sau la anumite substanțe.

Conservarea Vitalității Pulpare

Tratamentele noastre conservative sunt menite să păstreze vitalitatea pulpei dentare, evitând astfel proceduri mai complexe, cum ar fi tratamentul de canal.

Reconstrucția Dinților Afectați

Pentru dinții sever afectați, oferim soluții de reconstrucție folosind pivoți din fibră de sticlă sau dispozitive corono-radiculare. Aceste metode avansate contribuie la refacerea formei și funcționalității dinților.

De Ce Să Alegi Centrul Stomatologic Ozonodent Marasti?

La Centrul Stomatologic Ozonodent, suntem dedicați oferirii serviciilor de stomatologie generală la cele mai înalte standarde. Echipa noastră de specialiști este bine pregătită și dispune de tehnologii de ultimă generație, garantând astfel tratamente eficiente și confortabile. Înțelegem importanța unui zâmbet sănătos și atrăgător, de aceea ne angajăm să oferim fiecărui pacient un plan de tratament personalizat, care să corespundă nevoilor și așteptărilor acestuia.

Obturațiile fizionomice sunt o formă avansată de tratament pentru carii, care folosesc materiale moderne pentru a imita cât mai fidel aspectul natural al dintelui. Spre deosebire de obturațiile tradiționale, care pot fi vizibile și uneori inestetice, obturațiile fizionomice se integrează armonios cu restul danturii, fiind aproape imposibil de observat. Acestea oferă nu doar o soluție durabilă pentru carii, dar și un rezultat estetic superior.

La Centrul Stomatologic Ozonodent, confortul pacientului este o prioritate. Tratamentele pentru carii se efectuează sub anestezie locală pentru a asigura că pacientul nu simte durere în timpul procedurii. Anestezia locală ajută la reducerea oricărui disconfort, făcând procedura suportabilă și lipsită de stres.

Hipersensibilitatea dentară poate fi tratată eficient la Centrul Stomatologic Ozonodent folosind geluri specifice care reduc sensibilitatea dintelui. Aceste tratamente sunt personalizate în funcție de cauza și severitatea sensibilității, oferind astfel un alinare semnificativă pacienților care suferă de disconfort datorat sensibilității dentare.

Conservarea vitalității pulpare este un tratament stomatologic ce vizează menținerea sănătății pulpei (partea interioară a dintelui) în cazul unor afecțiuni moderate. Este necesară atunci când există posibilitatea de a salva și de a menține pulpa dentară sănătoasă, evitând astfel tratamente mai complexe, cum ar fi extracția sau tratamentul de canal.

Doriți mai multe informații sau o programare? Contactați-ne acum!