Albiri dentare

Albirea dentară profesională reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă de a vă recăpăta strălucirea zâmbetului într-o singură vizită în cabinetul stomatologic.

Introducere în Albirea Dentară cu Laser

În lumea modernă a stomatologiei cosmetice, albirea dentară laser reprezintă o soluție revoluționară pentru zâmbete mai luminoase și mai atractive. Această procedură, foarte solicitată în cabinetul nostru stomatologic, se distinge printr-o eficiență remarcabilă și rezultate de durată, devenind alegerea preferată a pacienților ce doresc să-și îmbunătățească aspectul zâmbetului.

Ce este Albirea Dentară cu Laser?

Albirea dentară cu laser este o procedură cosmetică avansată, ce utilizează tehnologie laser pentru a activa un gel special aplicat pe suprafața dinților. Aceasta nu numai că îmbunătățește estetica zâmbetului, dar o face într-un mod rapid și confortabil pentru pacient.

Beneficiile Albirii Dentare cu Laser

Eficiență Ridicată

Prin utilizarea laserului, timpul necesar pentru albire se reduce semnificativ, adesea la doar 20 de minute. Această tehnică permite obținerea unui grad de albire cu 4-6 nuanțe mai deschisă față de metodele tradiționale.

Siguranță și Confort

Albirea cu laser este o procedură nedureroasă și neinvazivă. Reducerea timpului de expunere la gelul de albire minimizează riscul de sensibilitate dentară post-procedură, oferind pacienților o experiență confortabilă.

Rezultate de Lungă Durată

Comparativ cu alte metode de albire dentară, rezultatele obținute prin albirea cu laser tind să dureze mai mult, cu o îngrijire adecvată și un stil de viață echilibrat.

Procesul de Albire Dentară cu Laser

Consultația Inițială

Înainte de procedură, pacienții noștri beneficiază de o consultație amănunțită pentru a determina eligibilitatea pentru albirea dentară laser și pentru a discuta așteptările.

Igienizarea Dentară

Procedura de albire începe cu o igienizare completă a dinților pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Aplicarea Gelului și Activarea cu Laser

Un gel special de albire este aplicat pe dinți, urmat de activarea acestuia cu ajutorul tehnologiei laser. Acest proces asigură o distribuție uniformă a gelului și maximizarea efectului de albire.

Durata efectelor variază în funcție de obiceiurile alimentare și de igiena orală a fiecărui pacient, dar în general, rezultatele pot dura luni sau chiar ani.

Procedura de albire cu laser este nedureroasă. Unii pacienți pot experimenta o ușoară sensibilitate temporară, care dispare rapid.

Este important să discutați cu medicul stomatolog despre orice restaurări existente. În general, albirea nu afectează materialele de restaurare.

Doriți mai multe informații sau o programare? Contactați-ne acum!