Oferte Speciale la Ozonodent

Cluj-Napoca

Bine ați venit la pagina noastră de oferte speciale!

Baner oferta ozonodent

1. Oferta Primăverii: Pachet Igienizare 2+1 GRATUIT

Primăvara este momentul reînnoirii, iar la Ozonodent, dorim să vă oferim prilejul perfect pentru a reînnoi sănătatea și strălucirea zâmbetului dumneavoastră și al celor dragi. Profitați de oferta noastră specială de primăvară, un pachet de igienizare 2+1 GRATUIT, conceput pentru a vă încuraja să vă îngrijiți sănătatea orală împreună cu familia.

Ce Include Pachetul?

Detartraj Profesional cu Ultrasunete:

Această procedură utilizează tehnologia ultrasonică pentru a îndepărta tartrul și placa bacteriană, chiar și în zonele greu accesibile. Este o metodă delicată, dar extrem de eficientă, care asigură o curățare profundă, contribuind la prevenirea gingivitei și a bolilor parodontale.

Air Flow:

Un tratament modern și confortabil care folosește un jet de apă, aer și bicarbonat pentru a îndepărta petele și a albi suprafața dinților. Această metodă nu doar că îmbunătățește aspectul zâmbetului, dar contribuie și la sănătatea gingiilor, fiind delicată cu smalțul dinților.

Periaj Profesional:

Un periaj profesional înseamnă o curățare temeinică realizată de un expert. Aceasta ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului rămas după detartraj, lăsând dinții curați și strălucitori.

Instructaj Periaj și Recomandări Privind Igiena Orală:

În plus, veți beneficia de sfaturi personalizate pentru îngrijirea zilnică a dinților și a gingiilor, precum și tehnici de periaj eficiente, adaptate nevoilor dumneavoastră individuale.

Condiții:

 • Familia Înainte de Toate: Programează-te împreună cu încă doi membri ai familiei și bucurați-vă împreună de avantajele acestei oferte.
 • Flexibilitate în Programări: Fie că alegeți să veniți împreună sau să vă programați separat, flexibilitatea programărilor noastre se adaptează nevoilor dumneavoastră.
 • Valabilitate: Această ofertă excepțională este disponibilă în lunile februarie și martie 2024, așadar nu ezitați să profitați de ea.

La Ozonodent, ne dedicăm să oferim servicii de calitate superioară și o experiență plăcută fiecărui pacient. Vă așteptăm să ne vizitați pentru a vă bucura de un zâmbet mai sănătos și mai strălucitor, într-un mediu prietenos și profesionist.

2. Servicii Stomatologice în Rate fără Dobândă

Nu mai amâna sănătatea dentară! Alege acum și profită de avantajele plății în rate!

Beneficii:

 • Plată în 6 rate egale, fără dobândă: Accesibil pentru orice serviciu stomatologic.
 • Minim de documente necesare: Proces simplificat.
 • Aprobare rapidă: În aproximativ 10 minute, direct în clinica noastră.
 • Fără drumuri la bancă: Totul se rezolvă la noi.
 • Venituri din străinătate acceptate: Flexibilitate pentru toți pacienții noștri.

Valabilitatea ofertei: Până în 31 martie 2024.

Contact și Programări

Pentru mai multe informații sau pentru a vă programa, vă invităm să ne contactați:

 • Telefon: +4 0711 011 447
 • Email: office@ozonodent.ro
 • Adresa: Calea Dorobanților nr: 97, Cluj

🔗 Mai multe despre Plata în Rate: TBIBank – Oferta pentru Ozonodent

Vă așteptăm la Ozonodent pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

Oferte speciale