Turismul dentar, ramură a turismului medical practicat în întreaga lume, este tot mai popular și în Romania.
Medicii stomatologi bine pregătiți și accesul la tehnologiile moderne sunt un avantaj pentru a oferi servicii stomatologice de calitate la prețuri mult mai reduse decât în alte țări.

Prin programul nostru de turism dentar oferim pacienților din afara țării posibilitatea de a-și rezolva problemele stomatologice într-o vizită turistică în inima Ardealului, obiectivele turistice din apropierea orașului Cluj-Napoca fiind numeroase și ușor accesibile. Pacienții trebuie să știe că prima etapă va fi întotdeauna una investigativă, iar medicul dentist va stabili diagnosticul și care sunt problemele dentare. Această etapă este urmată de stabilirea unui plan de tratament personalizat, în funcție de nevoile pacientului dar și de bugetul disponibil.

Durata unui tratament complet variază în funcție de complexitatea cazului și de tipul de proceduri necesare. Dacă tratamentul ales durează mai mult, pacienții pot să combine rezolvarea problemelor dentare cu o vacanță în România. Știm că planificarea unei excursii poate fi uneori complicată, de aceea consultanții noștri sunt gata să vă ofere un plan complet de călătorie, de la transport și cazare, până la idei de călătorie în țară și o listă cu cele mai importante obiective turistice din România.

Echipa de medici din cadrul Centrului Stomatologic Ozonodent este formată din specialiști ai tuturor ramurilor medicinei dentare și vă pot oferi planuri de tratament complexe adresate nevoilor dumneavoastră la prețuri accesibile. Astfel vă veți bucura de o vacanță în care rezolvați problemele dentare și descoperiți România turistică surprinzatoare.

Dacă ești interesat și dorești o evaluare, nu ezita să ne contactezi prin email, telefon sau formularul de contact de pe site.

Doriți mai multe informații sau o programare? Contactați-ne acum!