Chirurgie dento-alveolară

Realizăm toată gama de proceduri dentare chirurgicale pentru a reda sănătatea cavității bucale.

Despre Chirurgia Dento-Alveolară

Chirurgia dento-alveolară reprezintă un segment esențial în domeniul stomatologic, fiind dedicată tratamentului afecțiunilor complexe ale cavității bucale. La Clinica Ozonodent, ne mândrim cu furnizarea unor servicii de chirurgie dento-alveolară de excepție, scopul nostru fiind de a restabili și menține sănătatea orală a pacienților noștri.

Când este Necesară Intervenția Chirurgicală?

Una dintre cele mai frecvente proceduri în cabinetul nostru este extracția dentară. Aceasta devine necesară când un dinte este irecuperabil afectat și prezintă riscuri pentru sănătatea orală generală. Leziunile severe care afectează gingiile și osul sunt, de asemenea, indicatori pentru necesitatea unei intervenții chirurgicale.

Gama Noastră de Servicii Chirurgicale

La Clinica Ozonodent, oferim o gamă largă de servicii de chirurgie dento-alveolară, realizate cu precizie și grijă de către medicii noștri experimentați:

  • Extracții de Molari de Minte: Această procedură este esențială pentru a preveni complicațiile cauzate de molarii de minte care nu au erupt corect.
  • Rezecții Apicale: Un tratament eficient pentru infecții la nivelul vârfului rădăcinii dentare.
  • Extracții de Dinți Incluși: Soluționăm problemele cauzate de dinții care nu au erupt în mod normal.
  • Chistectomii: Îndepărtăm chisturile dentare pentru a preveni complicații ulterioare.
  • Frenectomii: Corectăm anomaliile frenului bucal.
  • Alveolotomie: Facilităm extracția dinților prin această procedură specializată.
  • Gingivoplastii: Îmbunătățim estetica gingiilor și sănătatea dentară.
  • Incizia și Drenajul Abceselor: Tratăm infecțiile orale acute prin această metodă eficientă.
  • Descoperirea Dinților Incluși pentru Tratament Ortodontic: Facilităm alinierea corectă a dinților.
  • Odontectomii, Adiții Osoase, Sinus Lifting și Inserarea Implanturilor Dentare: Proceduri avansate pentru restaurarea funcționalității și esteticii dentare.

Siguranța și Confortul Pacientului

Toate procedurile noastre chirurgicale sunt efectuate sub anestezie locală, asigurând un grad maxim de confort pentru pacienți. Medicii noștri chirurgi sunt echipați cu competențe avansate și experiență vastă, garantând rezultate de cea mai înaltă calitate și o recuperare rapidă.

De Ce să Alegeți Clinica Ozonodent?

Alegerea Clinicii Ozonodent pentru nevoile dumneavoastră de chirurgie dento-alveolară înseamnă a beneficia de o îngrijire profesională, personalizată și atentă. Echipa noastră este dedicată excelenței în toate aspectele îngrijirii dentare, de la diagnosticarea precisă până la implementarea celor mai eficiente soluții de tratament.

Programări și Consultații

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de chirurgie dento-alveolară sau pentru a programa o consultație, vă invităm să ne contactați. Echipa Clinicii Ozonodent este aici pentru a vă asigura că experiența dumneavoastră stomatologică este cât se poate de confortabilă și satisfăcătoare.

Chirurgia dento-alveolară este o ramură specializată a stomatologiei care se ocupă cu tratamentul afecțiunilor complexe la nivelul cavității bucale, în special în cazuri unde metodele minim invazive nu sunt suficiente. Este necesară atunci când există probleme serioase cum ar fi leziuni care afectează țesutul de susținere al dinților, necesitatea extracției unor dinți afectați, sau pentru proceduri precum extracția molariilor de minte, rezecții apicale, chistectomii și alte intervenții menționate în descrierea serviciilor Clinicii Ozonodent

La Clinica Ozonodent, confortul pacientului este o prioritate. Toate procedurile chirurgicale sunt efectuate sub anestezie locală, ceea ce minimizează disconfortul în timpul intervenției. Echipa noastră se asigură că fiecare pacient înțelege procedura și este cât se poate de confortabil înainte, în timpul, și după intervenție.

Clinica noastră oferă o gamă largă de servicii chirurgicale, inclusiv extracții de molari de minte, rezecții apicale, extracții de dinți incluși, chistectomii, frenectomii, alveolotomii, gingivoplastii, incizii și drenajul abceselor, descoperirea dinților incluși pentru tratamente ortodontice, odontectomii, adiții osoase, sinus lifting și inserarea implanturilor dentare. Fiecare procedură este adaptată nevoilor individuale ale pacientului.

Timpul de recuperare variază în funcție de complexitatea intervenției și de răspunsul individual al pacientului. În general, pacienții se pot aștepta la o perioadă de recuperare de la câteva zile la o săptămână pentru proceduri simple, cum ar fi extracțiile dentare. Pentru proceduri mai complexe, cum ar fi inserarea implanturilor sau sinus lifting, recuperarea poate dura mai mult. Echipa noastră oferă instrucțiuni detaliate post-procedură și suport pentru a asigura o recuperare rapidă și eficientă.

Doriți mai multe informații sau o programare? Contactați-ne acum!